INTEGRAAL ONDERHOUD TREKKERSVELD I & II

Het bedrijventerrein Trekkersveld I en II is aan groot onderhoud toe. In opdracht van de gemeente Zeewolde en Waterschap Zuiderzeeland voert Dura Vermeer integraal onderhoud uit tussen augustus 2020 en december 2021. Het gaat om het vervangen van riolering en het aanpassen en herstellen van wegen en inritten.

Planning werkzaamheden

Wij proberen de informatie op de website zo actueel mogelijk te houden, maar zoals wel vaker in projecten kunnen onvoorziene zaken direct een impact hebben op de planning. Daarom maken wij gebruik van de Dura Vermeer BouwApp.

Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden en direct geïnformeerd worden als er wijzigingen plaatsvinden? Installeer de gratis Dura Vermeer BouwApp uit de appstore, zoek binnen de app op "Trekkersveld Zeewolde" en vink hem aan als favoriet. 

 

18 oktober
In de periode van 22 oktober – 1 november 2021 voeren wij werkzaamheden uit verdeeld over de Baardmeesweg. Tussen 25 oktober en 29 oktober gaat het om asfalteerwerkzaamheden in de nacht. Hierbij is het deel waar wij aan het werk zijn volledig afgesloten voor verkeer. Doorgaand verkeer maakt gebruik van de Industrieweg en Gelderseweg. In deze mail vindt alle informatie over deze werkzaamheden.

 • In de avond/nacht van 25 op 26 oktober zijn wij bezig met een stukje asfaltverbreding op een klein stukje van de Baardmeesweg;
 • In de avond/nacht van 26 op 27 oktober brengen wij nieuw asfalt aan op ‘het pootje’ van de Landbouwweg (deel tussen Baardmeesweg en aansluiting op Landbouwweg) en bij de inrit van De Waard;
 • In de avond/nacht van 27 op 28 oktober brengen wij rood asfalt aan voor het fietsverkeer tussen de rotonde Baardmeesweg tot net voor de kruising Baardmeesweg/Nijverheidsweg;
 • In de avond/nacht van 28 op 29 oktober brengen wij rood asfalt aan voor het fietsverkeer tussen Baardmeesweg 23 en de Werktuigweg. De omleidingsroute loopt via de Werktuigweg en Assemblageweg;
 • Tussen 27 oktober en 1 november werken we met een halve rijbaanafzetting op de Baardmeesweg tussen de rotonde Baardmeesweg/Spiekweg en Baardmeesweg nummer 12. Alle percelen zijn bereikbaar.

Voor alle nachtwerkzaamheden geldt dat we starten om 20.00 uur en dat we om 05.00 uur de volgende ochtend klaar zijn. In deze periode is dat deel van de weg afgesloten voor al het verkeer. Vanaf 05.00 uur kan er over het nieuwe asfalt gereden worden. De rotonde Baardmeesweg/Spiekweg is in deze periode nog niet open voor verkeer.

 

20 september 2021
Vanaf maandag 27 september starten wij met onze werkzaamheden op de rotonde Spiekweg/Baardmeesweg. Deze werkzaamheden duren tot begin november. Gedurende deze periode is de afslag Spiekweg/Baardmeesweg volledig gestremd voor al het verkeer. Met uitzondering van de kruising Spiekweg/Baardmeesweg is de rotonde gewoon open voor verkeer.

Omleidingsroute
Gedurende de werkzaamheden wordt er een omleidingsroutes ingesteld:

 • Verkeer richting Trekkersveld kan gebruik maken van de Gelderseweg;
 • Verkeer in de richting van de Baardmeesweg kan gebruik maken van de Gelderseweg en Landbouwweg. 

4 augustus 2021
Van maandag 16 augustus tot en met vrijdag 17 september gaan wij aan de slag op de Gelderseweg vanaf de kruising Spiekweg tot de aansluiting met de Industrieweg. Deze periode is dit deel van de Gelderseweg volledig afgesloten voor verkeer.

Dit betekent het volgende:

 • Doorgaand verkeer richting het industrieterrein Trekkersveld wordt omgeleid via de Spiekweg, Kruisboog en Gelderseweg;
 • Bestemmingsverkeer voor de Nobelweg, Morseweg en Marconiweg volgen ook de omleiding voor het doorgaande verkeer en kunnen vervolgens aanrijden via de aansluiting Gelderseweg/Marconiweg. Via de Gelderseweg/Morseweg en Gelderseweg/Nobelweg kan niet aangereden worden;
 • Bestemmingsverkeer voor de Landbouwweg en Oogstweg kunnen aanrijden via de Baardmeesweg;
 • (Brom)fietsverkeer richting Horsterparc volgt een omleidingsroute via de Industrieweg, Ambachtsweg, Landbouwweg en Baardmeesweg.

Alle omleidingsroutes worden aangegeven met borden.

bestemmingsverkeer Gelderseweg